p2.jpg

Onze Expertise

Fysiotherapie

Acupunctuur

Persoonlijke Coaching

Historie

Twintig jaar geleden nam Marcel Koreman deze praktijk over van zijn toenmalige werkgever en sindsdien is er veel veranderd. Niet alleen de buurt en de mensen zijn veranderd, maar ook houden wij er een eigen manier van praktijkvoeren op na.

Modern

Zeeburg is in twintig jaar uitgegroeid van een gezellige Amsterdamse volksbuurt naar een bruisend, multiculturele wijk waar het nimmer saai te noemen is. Onze praktijk is in de jaren meegegroeid met deze veranderingen, maar heeft tegelijkertijd zijn eigenheid niet verloren.

Culturen

Binnen ontmoetingen tussen de verschillende culturen moet je soms meer moeite doen om op een lijn te komen. Wij respecteren alle levensovertuigingen, godsdiensten en religies en waar wij kunnen houden wij daar in contact met u altijd rekening mee. Kortom wij behandelen u als ‘mens’ en geven eenieder een persoonlijke benadering. 

Uw gezondheid

Samen met u werken wij met hart en ziel aan het verbeteren van uw gezondheid. Wij begeleiden u bij pijn– en bewegingsklachten zodat u binnen uw eigen mogelijkheden, zo optimaal mogelijk kunt bewegen en zo min mogelijk beperkt wordt in uw dagelijks doen en laten.

Psychosomatisch

We helpen u dus bij (weer) gezond leren bewegen, maar ook met psychosomatische klachten bent u bij ons op het juiste adres. Deze klachten lijken op het eerste gezicht lichamelijk van aard, maar hebben een emotioneel verband. Een voorbeeld hiervan is pijnlijke gespannen spieren door stress en/of onverwerkte emoties uit het verleden die zich voordoen in het heden. Het voert voor nu te ver om hier nader op in te gaan. Voor meer inlichtingen verwijs ik u graag verder. Klik hier voor meer informatie over dit onderwerp.

Leuk dat u op onze website bent. We zijn al 20 jaar een vertrouwd gezicht in Amsterdam. Schrijf u nu online in !